بیشتر بخوانید

صفحه اصلی > معرفی ارزها : خرید و فروش ارز استلار و معرفی آن (XLM)

خرید و فروش ارز استلار و معرفی آن (XLM)

برای خرید ارز دیجیتال استلار (XLM) ابتدا در صرافی دنیای ارز ثبت نام کنید و مراحل احراز هویت را کمتر از 10 دقیقه طی کنید. پس از اینکه ثبت نام را انجام دادید، میتوانید وارد قسمت خرید و فروش سریع و یا قسمت بازار  در دنیای ارز شوید و پس از آن، مقدار استلار (XLM) مدنظرتان را خریداری کنید.

علاوه براستلار (XLM)

می توانید خرید بیت کوین، خرید تتر، خرید شیبا و خرید ترون…..و  ۷۰۰ رمزارز دیگر را در دنیای ارز خریداری کنید

ارز دیجیتال استلار (XLM) یکی دیگر از انواع رمز ارزها است که باید حتماً آن را نیز بشناسید. هر چند تعداد ارزهای دیجیتال در سال های گذشته رو به فزونی گذاشته و اکنون تعداد قابل توجهی از آن در بازار موجود است، اما سرمایه گذاری روی همه ی آن ها کار عاقلانه ای نیست. در این میان برخی از رمز ارزها با امکانات بهتر و امنیت بیشتر توانسته اند خود را از سایرین متمایز کنند. ارز دیجیتال استلارر(XLM) نیز یکی از این دسته ها می باشد که در این مقاله قصد داریم به معرفی آن بپردازیم.

ارز دیجیتال استلار(XLM)
استلار یک شبکه همتا به همتاست که همانند بیت کوین، غیرمتمرکز است. استلار نیز مانند سایر ارزهای دیجیتال، از تکنولوژی بلاک چین استفاده می کند. در این شبکه ی غیرمتمرکز، هیچ نهادی مرکزی و تصمیم گیرنده ای وجود ندارد. تمام جزئیات تراکنش ها در استلار، بر روی بلاک چین آن به عنوان یک دفترکل عمومی ذخیره می شوند و هر کسی قادر است این دفتر کل و جزئیات تراکنش ها را مشاهده کند. در شبکه استلار، اطلاعات به جای اینکه در یک منبع متمرکز (مانند یک بانک) جمع آوری شوند، بین گره هایی به هم پیوسته (سرورها) توزیع می شوند. کلیه تصمیمات و تأییدهای صورت گرفته در این شبکه از طریق پروتکل اجماع استلار انجام می شوند. مدت زمان رسیدن به این اجماع، ۳ الی ۵ ثانیه است. برخلاف شبکه بیت کوین، استلار از سیستم اثبات کار یا همان Proof of Work استفاده نمی کند و در عوض تراکنش هایش از طریق پروتکل توافقی استلار (SCP) انجام می شوند. در بیت کوین، ماینرها برای تائید تراکنش ها با یکدیگر همکاری می کنند؛ اما در این ارز دیجیتال گره های مورد اعتماد که به گره های تائید (سرورها) معروف اند و Stellar Core را اجرا می کنند، وظیفه ی تائید تراکنش ها را بر عهده دارند. (Stellar Core نرم افزاری است که گره ها بر روی شبکه از آن استفاده می کنند تا به اجماع و تراکنش های معتبر برسند»

سازنده استلار کیست؟
کسب و کار خانگی و انواع آن
در ساختار اصلی استلار (XLM)و ریپل شباهت های زیادی وجود دارد. این موضوع دقیقاً به سازنده ی اصلی استلار برمی گردد. سازنده ی این ارز دیجیتال آقای جد مک کالب همان بنیان گذار ارشد ارز دیجیتال ریپل است. وی بعد از یک اختلاف به وجود آمده در میان توسعه دهندگان این ارز دیجیتال، آن را رها کرد و با تیم شخصی خود اقدام به ساخت ارز دیجیتالی جدید به نام استلار (XLM) نمود.

تاریخچه استلار (XLM)
در سال ۲۰۱۴ مک کالب یکی از بنیان گذاران ارز دیجیتال ریپل با جدایی از این تیم اقدام به توسعه ی ارز دیجیتال استلار (XLM) کرد. در سال ۲۰۱۵ اولین کد نویسی استلار معرفی شد. در ورژن اول ارز دیجیتال استلار به دلیل حضور آقای کالب در تیم ریپل، شباهت های زیادی بین این دو وجود داشت. این شباهت حتی به حدی بود که مالکین ریپل و استلار را وارد یک چالش بزرگ نمود. در اواخر سال ۲۰۱۵ اما الگوریتم جدیدی برای استلارر(XLM) معرفی شد و کدهای آن دوباره بازنویسی شدند.

هدف از ساخت استلارر(XLM) چه بوده است؟
ریپل با هدف برقراری تبادلات مالی بین بانک ها و مؤسسات مالی شکل گرفته بود. مدیر استلار با جدا نمودن این ارز از ریپل، هدف بزرگ آن را ارائه ی خدمات مالی مقرون به صرفه با سرعتی بالا به کاربران اعلام کرده است و از این طریق به دنبال ساختن محیطی امن و سریع برای تبادلات مالی خرد در جهان می باشد. بلاک چین غیرمتمرکز استلار این توانایی را دارد که در عرض ۳ تا ۵ ثانیه هزاران تراکنش را انجام دهد. این مزیت که هدف اصلی ساخت این رمز ارز نیز بوده است، دلیل اصلی محبوبیت آن نیز محسوب می شود.

شبکه بلاک چین استلار
استلار یک پلتفرم بلاک چین است که به منظور تسهیل تراکنش های مالی برون مرزی و بانکی طراحی شده است. این پلتفرم به مسائلی مانند وجوه ارسالی، پرداخت های همراه و پرداخت های خرد می پردازد. هدف بزرگ شبکه استلار، ارائه خدمات مالی مقرون به صرفه با سرعتی بالاست.

پروتکل اجماع استلار
شبکه استلار در سال ۲۰۱۴ به عنوان شاخه ای از پروتکل ریپل توسط جد مک کالب (Jed McCaleb) و جویس کیم (Joyce Kim) راه اندازی شد. با این حال، از آنجایی که استلار برای حل مشکلات مختلفی طراحی شده است، پلتفرم آن در حال حاضر تفاوت زیادی با ریپل دارد. در آغاز کار، کریپتوکارنسی موجود در این شبکه Stellar نام گرفته بود؛ اما پس از آن، برای جلوگیری از هرگونه اشتباه با شبکه استلار، به lumens (XLM) تغییر پیدا کرد. خلاصه ای از ویژگی های بلاک چین استلار:

دارای پایگاه داده باز و غیرمتمرکز است.
زمان تائید تراکنش ها بین ۳ الی ۵ ثانیه است
قادر است هزاران تراکنش را در ثانیه مدیریت کند
از پروتکل اجماع استلار استفاده می کند
توکن استلار “Lumen” نام دارد و با نشانه ی اختصاری XLM مشخص می شود.
دلیل محبوبیت استلار چیست؟
استلار(XLM)خدمات گسترده ای را که انتظار دارید از یک بانک عادی دریافت کنید ارائه می دهد، اما با چند تفاوت اساسی. این تراکنش ها در یک شبکه ی غیرمتمرکز، با هزینه ای بسیار کمتر و سرعت پردازش بالاتر از یک بانک سنتی انجام می شوند. این پرداخت ها در عرض ۳ الی ۵ ثانیه پردازش می شوند، تبادل ارزها در این سیستم نسبتاً ساده و هزینه های شبکه ناچیز است. تمام این خدمات با رویکردی متفاوت نسبت به بسیاری از پروژه های دیگر رمزنگاری ارائه می شوند. استلار قصد دارد با ارائه خدمات مالی کم هزینه به مردم سراسر جهان، با فقر مبارزه کند و پتانسیل های فردی را به حداکثر برساند.

ارزش استلار از کجا حاصل می شود؟
استلار، مفید و ارزشمند است چراکه یک شبکه تبادل جهانی است که قادر به میزبانی هزاران مبادله بین ارزها و توکن ها در ثانیه است. مبادله بین ارزهای دیجیتال یا ارزهای فیات فرایندی زمانبر و پر هزینه است که از طریق استلار این مبادلات سریع و ارزان تر انجام می شوند.استلار XLM دارایی است که برای پرداخت هزینه های تراکنش و نگهداری حساب ها در شبکه استلار (XLM)مورد استفاده قرار می گیرد. هرچه ارز دیجیتال Lumen مورد پذیرش بیشتری قرار بگیرد، ارزش آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد. کمیت بر کمیابی تاثیرگذار است، به همین دلیل قیمت یک Lumen بسیار کم تر از قیمت یک بیت کوین است. به سختی می توان ارزش Lumen را در آینده مشخص کرد، چراکه این موضوع به شدت با میزان پذیرش گسترده و موفقیت این فناوری مرتبط است.

آیا ارز دیجیتال Lumen امن است؟
استلار(XLM)، به لحاظ امنیتی سابقه ی بسیار خوبی دارد. شبکه استلار، تقریبا هیچ گونه هکی را تاکنون تجربه نکرده است. هزینه بسیار کمی که با انجام هر تراکنش این ارز دیجیتال پرداخت می کنید، برای جلوگیری حملات DDoS (نوعی حملات سایبری به سرور) مورد استفاده قرار می گیرند. از آنجایی که، شرکتی بزرگی مانند IBM هم در پروژه های خود از این ارز دیجیتال استفاده می کند، قطعاً به اندازه کافی ایمن و مطمئن است.

مزایای ارز دیجیتال استلار
۱- سرعت بالای تراکنش ها
استلار، پردازش حدود ۲۰۰۰ تراکنش در هر ثانیه را بر عهده دارد. در نتیجه، هر تراکنش حداکثر ظرف ۵ ثانیه تائید می شود. این سرعت چشمگیر باعث ایجاد پیشرفت بزرگی در پرداخت های برون مرزی شده است.

۲- هزینه تراکنش پایین
زمان کوتاه انجام تراکنش ها و کارایی عملیاتی بالای این ارز دیجیتال به کاهش هزینه آن منجر شده است. هزینه تراکنش این پروتکل بسیار کمتر از پروتکل پرداختی رقابتی مانند ریپل است.

۳- بهره گیری از عناصر فنی پیشرفته
استلار می تواند عناصری مانند قرارداد هوشمند بلاک چین را در کنار ویژگی هایی چون امضای چندگانه قرار دهد که این ترکیب عملکرد پروتکل پرداخت را به طور کلی افزایش می دهد.

۴- عدم تمرکز استلار
مشارکت با نام های بزرگی مانند IBM
معایب استلار
۵- استلار با رقابت بالایی روبرو است
در نتیجه حفظ قدرت برایش دشوار است. پروتکل پرداخت ریپل بزرگترین رقیب استلار محسوب می شود، چراکه هر دوی آنها توسط یک شخص اجرا شده اند. به علاوه، مؤسسات بانکی سنتی نیز در تلاش اند تا در پرداخت های برون مرزی خود، تنوع ایجاد کنند و دسترسی به جوامع مختلف را حفظ نمایند (پلتفرم SWIFT یکی از این نمونه هاست).

۶- دارای محدودیت در دسترسی برای انجام تراکنش
شما باید حداقل ۲۰ ارز دیجیتال XLM در کیف پول خود داشته باشید.این محدودیت در سیستم، می تواند برای کاربرانی که قصد ندارند تا این مقدار در ارز استلار(XLM) سرمایه گذاری کنند، مشکل ساز باشد.

۷- استلار، یک ارز غیرمتمرکز است
در حالی که ریپل یک ارز متمرکز به حساب می آید. با اینکه ممکن است بسیاری از کاربران به همین دلیل، استلار را به ریپل ترجیح دهند اما کاربران دیگری نیز مانند بانک ها و سایر مؤسسات مالی، سیستمی متمرکزتر مانند ریپل را ترجیح می دهند.

۸- دستاوردهای شبکه استلار
شبکه ی استلار در حال ربودن گوی سبقت از شبکه ی اتریوم است؛ چراکه عملکرد این شبکه ارزان تر و سریع تر است و تبادل دارایی یک ویژگی داخلی پروتکل استلار به حساب می آید. در حالی که کاربران معمولاً برای انجام تراکنش های اتریوم مجبورند از یک صرافی واسط استفاده کنند، سهولت استفاده از استلار موجب شده است که این شبکه محبوبیت زیادی در میان پروژه های گوناگون پیدا کند. شرکت IBM یکی از بزرگترین نام هایی است که در حال حاضر در چندین پروژه خود از بلاک چین استلار استفاده می کند. این شرکت یک سیستم پرداخت مبتنی بر استلار با نام “Blockchain World Wire” را راه اندازی کرده است.

نحوه کار این ارز چگونه است؟
نحوه ی کار استلار شباهت زیادی به ارز ریپل دارد. نوع شبکه ی استلار باعث می شود تا روند کار با آن بسیار ساده باشد. استفاده از این ارز دیجیتال در یک بعد در بحث سرمایه گذاری و تبدیل ارزهای دیجیتال به یکدیگر تعریف می شود و در بعد دیگر کاربران خرد نیز می توانند از شبکه ی غیرمتمرکز استلار برای انتقال پول در بین خود استفاده کنند. با استفاده از این سیستم دیگر نیازی به کارهای پیچیده ی بانکی برای نقل وانتقال پول در سرتاسر جهان نخواهید داشت. بانک ها و مؤسسات مالی در سیستم استلار به عنوان انچر شناخته می شوند که کاملاً اعتمادسازی شده اند. بعد از هر ثبت سفارش توسط کاربر در هر گوشه از دنیا، بلافاصله بانک های حاضر در شبکه ارز استلار وی را تبدیل به پول فیات کرده و نقل وانتقال آن را در سیستم جهانی انجام می دهند. جالب است بدانید که تمام مراحل این نقل وانتقال در کمتر از ۵ ثانیه به وقوع می پیوندد. بلافاصله بعد از درخواست واریز توسط کاربر، مقدار استلار معادل آن به حساب کیف پول طرف مقابل به صورت ارزش، اضافه می شود.

ارسال ارزهای سنتی در شبکه استلار (XLM)
استلار یک شبکه ی اینترنت غیرمتمرکز است که سرورهای آن در هر گوشه ای از جهان قرار دارند. هر نهادی هم می تواند سرور مخصوص به خود را در اختیار داشته باشد تا سرعت انجام کارهای خود در شبکه را افزایش دهد. برای ارسال ارزهای سنتی در شبکه ی استلار این سیستم به صورت کاملاً یکپارچه عمل می کند. به این صورت که کل سیستم تبدیل به یک دفتر کل می شود که هم وظیفه ی انتقال پول را به عهده دارد و هم برای امنیت و حفظ سابقه ی نقل وانتقال ها کاربرد دارد. بعد از هر ثبت تراکنشی در شبکه ی استلار، این دستور به صرافی استلار(XLM) منتقل می شود. صرافی این ارز دیجیتال نیز به صورت غیرمتمرکز در جهان فعالیت می کند. این صرافی کوچکترین نقل وانتقال ها را سریعاً به ارزهای سنتی تبدیل و معادل آن را در حساب شخص دوم قرار می دهد.

کیف پول مناسب برای ذخیره
استلار(XLM) نیز مانند سایر ارزهای دیجیتال قابلیت نقل وانتقال در کیف پول های الکترونیکی را دارد. در ادامه برخی از کیف پول های رایج برای ذخیره ی این رمز ارز را با هم مرور می کنیم.

۱- کیف پول رسمی
کسب و کار خانگی و انواع آن
اولین و اصلی ترین کیف پول رایج برای ذخیره سازی استلار کیف پول دسکتاپ استلار می باشد که به صورت رسمی برای این ارز ساخته شده است. امکان استفاده از این کیف پول در دسکتاپ های ویندوز، مک و لینوکس وجود دارد. کار با این کیف پول بسیار ساده بوده و بدون نیاز به تخصصی خاص هر شخصی می تواند از آن برای ذخیره ی استلار استفاده کند.

۲- لجر نانو
کسب و کار خانگی و انواع آن
کیف پول سخت افزاری لجر نانو یکی از امن ترین کیف پول های الکترونیکی در جهان است که از آن برای نگهداری و ذخیره سازی انبوهی از رمز ارزها می توان بهره برد. این کیف پول قابلیت ذخیره سازی استلار را نیز در سیستم خود دارد. البته برخلاف کیف پول های تحت وب که قیمتی ندارند این کیف پول های سخت افزاری معمولاً کمی گران هستند. کاربران ایرانی نیز در حال حاضر دسترسی لازم برای خرید کیف پول لجر نانو را دارند.

۳- کیف پول پاپایابات
کسب و کار خانگی و انواع آن
پاپایابات یک ربات تلگرامی است که روی بلاک پین تلگرام طراحی شده و امکان ذخیره سازی برخی از ارزهای دیجیتال در آن برای کاربران وجود دارد. استفاده از این کیف پول در هر سیستم و سخت افزاری که تلگرام را روی خودش داشته باشد، قابل اجرا است.

۴- کیف پول نرم افزاری لابستر LOBSTR
کسب و کار خانگی و انواع آن
یکی دیگر از کیف پول های رایج برای ذخیره سازی و نقل وانتقال استلار کیف پول تحت وب لابستر می باشد. مسلماً کیف پول های تحت وب از نظر امنیتی نسبت به نسخه های سخت افزاری در سطح پایین تری قرار دارند اما استفاده از آن ها بسیار راحت است. لابستر نیز ساختار بسیار ساده ای داشته و هر کاربری در همان ورود اول به این نرم افزار می تواند از امکانات مختلف آن استفاده نماید. امکان استفاده از آن در پلتفرم های موبایل نیز وجود داشته و کاربران اسمارت فون های اندرویدی و یا اپل نیز می توانند از مزایای لابستر بهره مند شوند. شرکت توسعه دهنده ی این کیف پول از سیستم های امنیتی مختلفی برای حفظ رمزارزهای کاربران استفاده کرده است که شما هم می توانید از یکی از آن ها یا ترکیبی از آن ها بهره مند شوید. از این گذشته کیف پول با اتصال به ایمیل شما می تواند لیستی از تراکنش های انجام شده را از این طریق به اطلاع شما برساند.

۵- کیف پول بلاک چین
کسب و کار خانگی و انواع آن
کیف پول بلاک چین یکی از باسابقه ترین کیف پول های دیجیتالی است که سال هاست مورد استفاده ی کاربران این رمز ارزها قرار می گیرد. کاربران قدیمی بیت کوین با این کیف پول کاملاً آشنا هستند و اکنون می توانند به راحتی از آن برای ذخیره سازی استلار استفاده کنند. این کیف پول به صورت تحت وب نیز استفاده می شود و با توجه به سابقه و موارد استفاده ای که دارد به اکثر زبان های رایج در دنیا توسعه یافته است تا کاربران با خیال راحت به استفاده از آن بپردازند.

۶- کیف پول اتومیک
کسب و کار خانگی و انواع آن
کاربرانی که با کیف پول های الکترونیکی آشنایی داشته باشند و نام تعدادی از آن ها را شنیده باشند، احتمالاً با نام کیف پول اتومیک نیز آشنا هستند. این کیف پول یکی از شناخته شده ترین کیف پول های الکترونیکی در جهان است که از آن می توان برای ذخیره سازی و نقل وانتقال تعداد بسیار زیادی از رمز ارزها استفاده کرد. در حال حاضر قابلیت ذخیره سازی بیش از ۳۰۰ رمز ارز در کیف پول اتومیک امکان پذیر شده است که استلار نیز یکی از آن ها است.

استلارها در کجا مبادله می شوند؟
با توجه به شهرت و اعتباری که استلار دارد برای مبادله ی این رمز ارز پایگاه های بسیار زیادی وجود دارد. حتی سایت های محلی زیادی نیز اقدام به خریدوفروش این ارز دیجیتال می نمایند که درصد بالایی از آن ها به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و خرید از این سایت ها می تواند ریسک بسیار زیادی برای کاربران به دنبال داشته باشد. در ادامه لیستی از معتبرترین سایت ها و پایگاه های مبادله ی استلار را با هم مرور می کنیم.

صرافی کوین بیس
کسب و کار خانگی و انواع آن
یک صرافی بزرگ آمریکایی است که قابلیت مبادله استلار را نیز برای کاربران خود فراهم نموده است.

صرافی Kraken
کسب و کار خانگی و انواع آن
این صرافی نیز مبدائی آمریکایی داشته و از جمله صرافی های بسیار معتبر در عرصه ی چینج ارزهای دیجیتال برای کاربران جهانی محسوب می شود.

صرافی بایننس
کسب و کار خانگی و انواع آن
اگر گشتی در فضای اینترنت بزنید احتمالاً با ارز دیجیتال بایننس نیز روبرو خواهید شد. بایننس به گواه بسیاری از کاربران بزرگترین صرافی برای مبادله ی رمزارزهای موجود در جهان است که کاربران می توانند از نسخه ی وب و یا اپلیکیشن موبایلی آن برای مبادله ی استلار (XLM)استفاده کنند. البته استفاده از این صرافی در ایران با استفاده از خدمات وی پی ان امکان پذیر خواهد بود.

صرافی بیترکس
کسب و کار خانگی و انواع آن
پلتفرم این صرافی نیز به صورت مبتنی بر وب برای کاربران در دسترس است. دفتر اصلی این صرافی نیز در آمریکا است.

صرافی بیت فینکس
کسب و کار خانگی و انواع آن
بیت فینکس نیز یکی از صرافی های بین المللی بزرگ برای مبادله ی رمزارزهای موجود است. البته امکان استفاده از خدمات این صرافی تنها برای کاربران غیر آمریکایی وجود دارد و کاربران آمریکایی نمی توانند از خدمات آن بهره مند شوند.

صرافی آپبیت

صرافی آپبیتکسب و کار خانگی و انواع آن
صرافی آپبیت یک صرافی کره ای است که با استفاده از خدمات آن امکان مبادله ی استلار را خواهید داشت.

صرافی کوین چک
کسب و کار خانگی و انواع آن
صرافی کوین چک یک صرافی بزرگ ژاپنی برای مبادله ی ارزهای دیجیتال می باشد که امکان استفاده از آن در نسخه های وب و اپلیکیشن موبایلی برای کاربران فراهم است.

صرافی استلار ایکس
کسب و کار خانگی و انواع آن
صرافی مخصوص مبادله ی استلار می باشد که امکان خرید استلار با ارز فیات در آن برای کاربران فراهم آمده است.

صرافی GMO Coin
کسب و کار خانگی و انواع آن
این صرافی نیز ملیتی ژاپنی دارد و امکان مبادله و خریدوفروش استلار را برای کاربران خود فراهم آورده است.

صرافی هیوبی
کسب و کار خانگی و انواع آن
هیوبی نیز یکی دیگر از صرافی های بین المللی برای مبادله ی استلار و سایر ارزهای دیجیتال است که برای مشتریان غیر آمریکایی فعالیت می نماید.

صرافی NovaDAX
کسب و کار خانگی و انواع آن
این صرافی دارای ملیتی برزیلی است و امکانات خود را در نسخه ی تحت وب و نرم افزارهای موبایلی برای کاربران عرضه داشته است.

قیمت ارز استلار صرافی آپبیت
کسب و کار خانگی و انواع آن
ستلار از سال ۲۰۱۴ توسعه یافته است و از آن سال با عرضه و تقاضا و البته گسترش شبکه ی خود و همچنین رشد قیمت روبرو بوده است. بالاترین میزان افزایش قیمت استلار مربوط به یک سال گذشته است که قیمت آن از ۰٫۰۰۲ دلار به ۰٫۶۵ دلار رسیده است. در واقع قیمت این ارز دیجیتال در یک سال گذشته بیش از ۳۰۰ برابر شده است که نشان از توجه ویژه ی کاربران به این رمز ارز دارد. البته این پایان راه استلار نیست و همچنان رشد قیمتی این ارز دیجیتال با پیشرفت هایی که در آن شاهد هستیم در حال ادامه یافتن است.

نرخ برابری استلار به تومان و دلار
کسب و کار خانگی و انواع آن
در زمان انتشار این مقاله استلار به ۱٫۳۱ میلیارد دلار ارزش در بازار کریپتوکارنسی ها با قیمت ۱۳۳۵ تومان و ۰٫۰۶۵ دلار در حال معامله است.

چگونه استلار بخریم؟
استلار یکی از ارزهای دیجیتالی است که می توانید آن را در صرافی های معتبر زیادی پیدا کنید. برای خرید استلار نیز راه های پرداخت مختلفی خواهید داشت. دو روش معمول خرید استلار، خرید با استفاده از ارز فیات و همچنین پرداخت با سایر ارزهای دیجیتال است.

امنیت ارز دیجیتال استلار
استلار از مجموعه ای از سرورهای غیرمتمرکز تشکیل شده است که به صورت یکپارچه در هر ۲ تا ۵ ثانیه به روزرسانی می شوند. سیستم بلاک چین استلار در حال حاضر مورد استفاده شرکت بزرگ IBM قرار دارد. پروتکل های بلاک چین استلار به جای استفاده از ماینرها برای استخراج و تائید از الگوریتم FBA استفاده می نمایند. در این الگوریتم تنها زمانی یک تراکنش تائید و اجرا خواهد شد که همه ی گره ها آن را تائید کرده باشند. ازاین رو استلار را می توان شبکه ای کاملاً ایمن نامید. از این گذشته پایین بودن هزینه ی تراکنش در سیستم این شبکه نیز باعث جلوگیری از حملات DDoS می شود تا کاربران با خیال راحت تری از آن استفاده نمایند.

مقایسه ارز دیجیتال استلار با سایر ارزهای دیجیتال رایج
استلار و ریپل
جد مک کالب مؤسس هر دوی این پروژه ها بود. در کنار شباهت های این دو پروژه، تفاوت های اساسی نیز بین این دو پلتفرم مشاهده می شود. با اینکه ریپل عمدتاً بر حفظ مشارکت با بانک های بزرگ و مؤسسات مالی تمرکز دارد، این ارز بر ارتقاء دانش مالی جهانی متمرکز شده است. پروتکل پرداخت استلار (Stellar Core)، از الگوریتم پروتکل اجماع استلار (SCP) و پروتکل ریپل از یک مکانیسم اجماع اثبات صحت (PoC) استفاده می کند. تاریخ تأسیس استلار، ۳۰ جولیای ۲۰۱۴ و تاریخ تأسیس ریپل، ۱ ژانویه ۲۰۱۲ است. مدت زمان مورد نیاز برای تراکنش های استلار، ۳ الی ۵ ثانیه و برای ریپل ۴ ثانیه است. زبان برنامه نویسی استلار، C/C++، JavaScript و GO و برای ریپل C/C++، JavaScript، Java و GO است. بازار هدف استلار، عموم مردم و ریپل، مؤسسات مالی است.

استلار و اتریوم
کسب و کار خانگی و انواع آن
استلار و اتریوم از نظر ساختار و کاربرد شباهت زیادی با هم دارند . هر دو به نوعی به دنبال یک هدف هستند. ازاین رو رقابت بین این دو ارز می تواند بسیار پیچیده تر شود. با این حال بررسی های صورت گرفته نشان می دهد که استلار در آینده می تواند محبوبیتی بالاتر از اتریوم داشته باشد. طبق نظر کارشناسان قراردادهای هوشمند استلار به دلیل قابلیت چند امضاء و نیاز به تائید چند گره و همچنین توابع مستقل از زمان فضای امن ترین نسبت به اتریوم برای کاربران ایجاد می نمایند. با این حال این دو ارز رقیب بسیار جدی با هم می باشند.

 

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

ارز توربو چیست؟ همه چیز درباره TURBO

میم کوین‌ها به عنوان بخشی جذاب و پرطرفدار از دنیای ارزهای دیجیتال…

خرید ریپل | فروش XRP | قیمت Ripple

خرید ریپل (xrp) از صرافی دنیای ارز خرید ریپل (xrp) از دنیای…

خرید دوج کوین و فروش به قیمت لحظه ای از دنیای ارز

خرید دوج کوین از صرافی دنیای ارز خرید دوج کوین از دنیای…

دیدگاهتان را بنویسید